CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
08:00 AM Pump 60mins Anna
09:00 AM Zumba 60mins Maria
10:30 AM Yoga: Gentle 60mins Jennifer
11:30 AM HIIT 60mins Remy
05:00 PM Six Pack 30mins Anna
05:30 PM Zumba 60mins Christina
06:30 PM Barre 60mins Jessica
07:30 PM Zumba 60mins Anna
Tuesday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Ripped 60mins Anna
10:30 AM Yoga: Vinyasa 60mins Jennifer
11:30 AM Zumba 60mins Lorena
05:00 PM Buns N Guns 30mins Anna
05:30 PM Strong by Zumba 60mins Ashley
06:30 PM Deep Stretch 60mins Jessica
07:30 PM Zumba 60mins Ruth
Wednesday
Time Class Duration Instructor
05:30 AM Ripped 60mins Jo
09:00 AM Strong by Zumba 60mins Anna
10:30 AM HIIT 60mins Remy
11:30 AM Yoga: Gentle 60mins Jennifer
05:00 PM Six Pack 30mins Anna
05:30 PM Zumba 60mins Ashley
06:30 PM Gym Jab 60mins Chris
07:30 PM Yoga: Yin 60mins Aida
Thursday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Zumba 60mins Maria
10:00 AM Yoga: Vinyasa 60mins Jennifer
11:30 AM Trifecta 60mins Anna
05:30 PM Barre 60mins Jessica
06:30 PM Ripped 60mins Chris
07:30 PM Zumba 60mins Dawn
Friday
Time Class Duration Instructor
05:30 AM Trifecta 60mins Jo
09:00 AM Yoga: Vinyasa 60mins Jennifer
10:30 AM Zumba 60mins Ruth
Saturday
Time Class Duration Instructor
09:30 AM Strength 60mins Dawn
10:30 AM Zumba 60mins Ashley
Sunday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Yoga 60mins Aida
10:00 AM Strong by Zumba 30mins Ashley